Slet alle data på din iPhone, iPad eller iPod Touch

Hvis du skal sælge/bortgive din gamle iPhone, iPad eller iPod, skal du sørge for at alle dine data er slettet, og at den ikke er løst til dit AppleID.

Det er vigtigt at du tager backup af dine data, vha iCloud eller iTunes inden du fortsætter.

Åbn App’en “Indstillinger”, og gå til “Generelt” > “Nulstil”

Vælg “Slet alt indhold og indstillinger”

Vælg “Slet”

Hvis du er sikker på at du har taget en backup af dine data (ALT slettes), vælger du igen “Slet”

Herefter skal du taste PIN kode og AppleID, hvorefter enheden genstarter.

Efter genstart er alle data væk, og den er klar til at blive installeret på ny, med den nye ejers AppleID mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.