Om Tips og Vejledninger

Mit navn er Peter Bromley, og jeg arbejder til dagligt som systemadministrator.

Jeg har været interesseret i alle former for IT siden 1983 hvor mine forældre fik deres første PC. Et monster af en Olivetti M24 med 8MHz 8088 processor og intet mindre end 2 5,25″ floppy drev.

Jeg får ofte stillet en masse spørgsmål omkring IT, og det er emner om alt fra hvordan får jeg min iPhone til at hente min e-mails, til hvordan holder jeg øje med mit sommerhus når jeg ikke er der.
Ved at lægge nogle af svarene op her kommer de flere til gode.

Uanset hvor meget man prøver, så er det umuligt ikke at være farvet af sine oplevelser. Artiklerne her på siden vil sikkert bære præg af at jeg har haft bedre erfaringer med nogle produkter, end af andre. Du er velkommen til at bidrage med en kommentar, men forsøg at holde den sober 🙂