WordPress Plugins

Når man installerer WordPress, starter man med en rimelig simpel hjemmeside, med indbygget blog, brugerhåndtering og kommentarmoderation.

Ofte vil man gerne have nogle ekstra funktioner, fx statistik, fotoalbum eller dokumenthåndtering.
Disse funktioner kan man tilføje ved hjælp af nogle ekstra funktions moduler, der kaldes plug-ins.

De fleste Plug-Ins findes i en freemium udgave, der gratis giver de mest basale funktioner, men samtidig kan en masse mere hvis man vælger at betale for en Premium, eller Pro udgave.

Installer et https certfikat

For at kryptere trafikken mellem dine besøgende og din hjemmeside skal der installeres et godkendt certifikat. Dette kan du nemt gøre vha plugin’et Really Simple SSL

Undgå kommentar spam

Så snart man har gjort sin WordPress side offentlig, begynder diverse botter at bombardere den med kommentarer fyldt med irrelevante links til alt fra medicinsalg til frække film og våben.
For at slippe for dette skal man have et antispam plugin.

Der følger et med ved installation, der hedder Askimet, men da det kræver at man bruger en unik email hver gang man aktiverer det, så bliver det hurtigt træls, med mindre man kun vedligeholder én enkelt WordPress installation.

Antispam Bee

Antispam Bee er et alternativ, som jeg synes gør det lige så godt som Askimet.
Jeg oplever ikke at Antispam Bee lukker mere igennem end originalen, og den kan føje en fin statistik til dit kontrolpanel med hvor meget den har fanget.

Password beskyt din hjemmeside

Skal du have en ny side op, eller er du ved at lave et større vedligeholdsarbejde på den eksisterende, så kan det være en fordel at skjule hele sitet bag en login side.

Password Protected er et simpelt plugin, netop til dette formål.

SEO

Der findes en række plugins, der kan hjælpe med synligheden af din side på søgemaskiner som google eller lign.
SEO er en forkortelse af “Search Engine Optimization”, og en af de populæreste plugins til dette er Yoast SEO

Yoast SEO

Links til egne og andres sider

Related Posts Thumbnails Plugin for WordPress

Related Posts Thumbnails Plugin for WordPress giver dig mulighed for automatisk at oprette en række ikoner og links til relevante artikler/indlæg på din egen hjemmeside.

Statistik

Hvis du gerne vil lade dine læsere se hvor mange sidevisninger de enkelte sider får, så er der en lang række statistik plugins.

Matomo

Statify

Post Views Counter

Pageviews

SMTP plugins

Du kan få din hjemmeside til at udsende e-mails med et SMTP plugin.

Dette kan være praktisk hvis du ønsker at udsende et nyhedsbrev, har en mailformular eller blot ønsker besked hver gang der er en kommentar på siden.

Andre Plugins

Login Press

Med LoginPress kan du redigere udseendet på den kedelige standard logon side, og skifte WordPress logoet ud med dit eget.

LoginPress fungerer godt sammen med Password Protected og All-in-one Intranet

Foyer – Digital Signage for WordPress

https://da.wordpress.org/plugins/foyer/

PDF Embedder

Easy WP SMTP

Med Easy WP SMTP kan du sende e-mail fra din hjemmeside. Dette kan være mailformularer, kvitteringer fra e-handel, nyhedsbreve eller noget så basalt som besked om der er nye kommentarer på siden.

WordPress
WordPress

Hvilke plugins anvender du på din hjemmeside, og hvorfor har du valgt dem fremfor lignende? Efterlad gerne en kommentar med dine erfaringer nederst på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.