Vælg hvilke iPhone apps der må have adgang til dine GPS data

Vil du gerne se hvilke apps der har adgang til dine GPS oplysninger?
Har du f.eks. fortalt at en app gerne må se hvor du er, og efterfølgende tænkt at det var der ikke nogen grund til, så kan du altid slå det fra igen.

Vær opmærksom på at hvis du slår lokalitetstjenester helt fra så vil du ikke kunne finde din iPhone gennem “Find min iPhone”, du vil ikke kunne se hvor billeder er taget, og du vil ikke kunne bruge din iPhone som GPS i bilen.
Tænk dig nøje om hvad du slår fra ;o)

Vælg “Anonymitet” under “Indstillinger” (Ikonet på startsiden med tandhjulene på).

Vælg “Lokalitetstjenester”

Her kommer en liste over alle de apps der bede om adgang til din lokalitet, også Apples egne indbyggede funktioner (f.eks. kameraet).

Klik på den du gerne vil ændre og vælg hvornår den må se hvor du er.

“Mens du bruger Appen” kan se hvor du er når du har appen åben, og nogle minutter efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.