Trådløse højtalere

Tiden hvor man havde et stort anlæg til at fylde halvdelen af reolen er for længst slut. Nu skal det helst være en mindre højtaler, og lyden skal overføres trådløst.

Hvis du har en iPhone, kan du anvende Apples AirPlay standard, og ellers er Bluetooth højtalere anvendelig til alle, uanset mærke.

Apple

Mange Apple brugere er blevet særdeles glade for deres HomePod serie, der leverer en fremragende lyd, men den er afhængig af at være tilsluttet til en stikkontakt.

Beats

Beats blev købt op af Apple, men har fortsat under deres eget navn.

De fremstiller nogle gode produkter, der har en tendens til at være lidt “bastunge” i lyden. Nogle kan li’ det, andre kan ikke fordrage det.

Deres trådløse højtaler hedder Beats Pill+

IKEA

IKEA har gennem et samarbejde med SONOS fremstillet to trådløse WIFI højtalere til en pris der er til at betale.

Desuden har de lanceret en højtalerserie på egen hånd ved navn ENEBY, der blandt andet indeholder en model, der kan monteres direkte i bordpladen..

JBL

JBL leverer en lang række højtalere, og deres JBL Link Music er med sin pris på 499,- den billigste løsning såfremt man vil anvende AirPlay2

Ultimate Ears.

Personligt er jeg meget glad for min genopladelige Ultimate Ears Wonderboom, der kan kobles op parvist, som trådløse stereo højtalere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.