SMART Technologies SMART Boards

Virksomheden SMART Technologies har fremstillet interaktive tavler under navnet SMART Board siden 1990’erne.

De senere år er de dog begyndt at flytte fokus over på store touchskærme, som efterhånden er blevet standarden i branchen.

Software

Software kan downloades fra deres hjemmeside. Her skal man oprette en profil, og indtaste serienummeret på et af deres tavler, for at dokumentere at man har adgang til et af deres produkter.

SMART Notebook

SMART Notebook er deres egen præsentations software. Softwaren kan bruges på andre mærker tavler, og siden mange brugere startede med SMART Boards, hænger de ved, og har allerede en del materiale der er fremstillet i Notebook.

Løsninger på kendte problemer

Hvor finder jeg serienummeret

Man kan finde serienummeret på siden, eller ved at fjerne hylden til penne (løft forsigtigt i de to låse og træk ud i hylden. Den er blot klikket på)

Musen “sidder fast”

Jeg har et par gange oplevet at musen hopper op på nøjagtigt samme punkt på skærmen, og “sætter sig fast” et øjeblik efter USB forbindelsen etableres.

Man kan forsøge at nulstille og kalibrere ved hjælp af tabulator knappen, men jeg har haft gode reultater ved at trække “penne hylden” af boardet, og tage strømmen fra et øjeblik før jeg slutter den til igen.

Herefter laver alle de små LED dioder løbelys i nogle sekunder hvorefter problemet oftest er væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.