Online konvertering af lyd, video og dokumenter

På hjemmesiden www.media-convert.com er det muligt at konvertere mellem et hav af fil

formater, ganske gratis.

Hvad kan så bruge det til i praksis?

Lad mig komme med tre eksempler som jeg har oplevet den sidste måneds tid:

1) En række videosekvenser optaget på en mobiltelefon, skulle gerne klippes sammen til én video. Problemet var så at det indbyggede video redigeringsproogram i Windows (Windows Movie Maker) ikke kunne læse det fil format mobiltelefonen havde optaget filmene i (selvom det var en windows baseret mobiltelefon ;o) ).

Her kunne Media Convert konvertere mp4 filene om til avi format, der kunne anvendes af Windows Movie Maker.

2) Jeg havde lavet en optagelse på min mobiltelefon, som efterfølgende skulle klippes rent i Audacity. jeg valgte at konvertere min Nokia’s amr fil til mp3, som herefter kunne afspilles i hvad som helst. Dette gjorde jeg også med Media Convert.

3) En kollega havde en videosekvens hvorfra han skulle bruge lyden, men ikke billedet. Her kunne Media Convert omforme videofilen til en mp3 kilde, der som i ovennævnte tilfælde blev klippet rent i Audacity.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.